Хималайската сол е най-чистата сол в света!

Повече от 250 милиона години, формирана дълбоко под хималайските планини и незасегната от човешката дейност и глобалното замърсяване, тази сол е известна като „розово злато.“

Халите, в превод – каменна сол, е най-чистата сол в света и по-известна под името хималайска сол.
Тя се добива в планината Salt Range (Солната верига), намираща се в подножието на Хималаите в Пакистан. Солната верига представлява поредица от хълмове и ниски планини между долините на реките Джелам и Инд в северната част на провинция Пенджаб. Името на планината идва от големите природни находища на каменна сол в района. На територията й са разработени четири солни мини – Jatta, Khewra, Warcha и Kalabagh, а именно Кевра е най-голямата.

Благодарение на своята древна история за възстановяване на дихателните проблеми, днес всеки, който иска да опита как се диша с Хималайската лула (HIMALAYAN PIPE) със солни кристали, може да облекчи живота си, както поколения наред са го правили за лечение на респираторни заболявания.

Чрез вдишването през керамичния филтър на HIMALAYAN PIPE за 15-20 минути на ден в домашни условия, можете да получите същите ползи като при посещение в солна пещера. Въздухът преминал през солните кристали, достига на микро ниво, също толкова ефективно до дихателната система, както ако дишате в специалните солни пещери.

Солният инхалатор HIMALAYAN PIPE  е лесен и натурален начин да промените реално вашето здраве. Той използва предимствата на древните терапии със сол от пещерите и поддържа оптимална дихателна функция, като помага за по-лесно обезвъздушаване, облекчаване на кихането, при упорита кашлица или недостиг на въздух и ви оставя чувство, че сте отново живи и дишате спокойно. Кристалите на солта са били използвани в продължение на десетилетия при лечението на заболявания на дихателните пътища и помагат за укрепване на имунната система, като почистват белите дробове, благодарение на това, че им позволяват да поемат повече кислород.

 

Едно мнение за “Хималайската сол е най-чистата сол в света!”

  1. Pingback: Jeans

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *