Отзиви

Таня Младенова, ВарнаТАЗИ ЛУЛА ИЗЛЕКУВА АСТМАТА НА СИНА МИ!

Таня Младенова, Варна

Не мога да Ви опиша, колко съм доволна от лулата инхалатор с хималйска сол. Бях чувала много добри отзиви за това колко е полезна тази сол, но много много не вярвах, докато един ден не разказаха за нея и в предаването на Гала. Гледам я от години и каквото са препоръчали там, всичко което съм пробвала, се е оказвало вярно. Затова реших да излекувам астмата на сина ми Ники с лулата инхалатор HIMALAYAN PIPE и наистина успях. Той е само на 9, а вече няколко години се борим с това състояние, което ту се влошава, ту отшумява. Сега вече няколко месеца нямам пристъпи и откакто диша през инхалатора се чувства много по-добре.

 

Краси Великова, ПловдивЛУЛАТА ИНХАЛАТОР С ХИМАЛАЙСКА СОЛ ОБЛЕКЧИ СИНУЗИТА МИ!

Краси Великова, Пловдив

Не се сещам от кога се боря с проблемите на синусите ми. Непрекъснато страдам от запушен нос, когато е студено едва дишам, когато е топло и цъфтят дърветата непрекъснато ми сълзат очите и носа. Непоносимо е и едва се справям със това положение. Аз съм интелигентен човек, мениджър съм с голяма фирма и е толкова неприятно, когато съм на близка среща и подсмърчам постоянно и чувствам, че всеки момент ще започна да кихам безспирно. Пробвала съм какво ли не, но ако изобщо имаше някакъв ефект, то той беше краткосрочен. За тази лула инхалатор чух от моя позната, която има същите оплаквания и при нея оказала страхотно облекчение. Пробвах я и само след две седмици мога да кажа, че съм възхитена. Инхалатора за профилактика ори астма и синузит облекчи мъките ми и вярвам, че ще имам трайно подобрение.

 

Венета Мартинова, София

ИНХАЛАТОРЪТ HIMALAYAN PIPE ИЗЛЕКУВА АЛЕРГИЯТА МИ!

Венета Мартинова, София

Сигурно имате поне един приятел, който на пролет изживява истински кошмар, когато започва цъфтежа на дърветата, цветята и храстите. А вероятно и Вие самите сте усещали колко е неприятно онова досадно гъделичкане на пухчетата по очите, носа и гърлото Ви. Сега го умножете по 100 и ще разберете колко нетърпим беше моя проблем със сезонните алергии, но до тази пролет! Тогава попаднах на тази лула инхалатор с хималайска сол и след като бях пробвала какво ли не и почти се бях пристрастила към кортикостероидите, реших да пробвам и това чудо. И тя наистина се оказа ЧУДО! След седмица вдишване през лулата усетих промяната – носът не ми се запушваше, течността от синусите изчезна и сълзенето на очите значително намаля. Благодарение на лулата преживях пролетта спокойно и сега продължавам превантивно да си правя инхалации.

 

Едно мнение за “Отзиви”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *